Seriál Husí kůže se v lednu vrátí

Knihy Novinky Seriály

Ačkoliv jsme se první série loni dočkali už v říjnu, na pokračování si počkáme do příštího roku.

Seriál Husí kůže je inspirovaný celosvětově nejprodávanější knižní sérií R. L. Stinea. Autor patří k jedněm z nejprodávanějších autorů dětských knih v historii. Knih z jeho sérií pro mládež Husí kůže a Ulice strachu se prodalo přes 400 milionů výtisků a byly přeloženy do třiceti pěti jazyků. V českém překladu jeho knihy vydalo nakladatelství Fragment.

Druhá série začíná, když jsou dvojčata Devin a Cece Brewerovi posláni strávit léto do Gravesendu v Brooklynu se svým rozvedeným tátou. Rychle si uvědomí, že mezi nimi jsou temná tajemství, což spustí řetězec událostí, které odhalí hlubokou záhadu. Když se ponoří do neznáma, Devin, Cece a jejich přátelé – Alex, CJ a Frankie – se zapletou do mrazivého příběhu čtyř teenagerů, kteří záhadně zmizeli v roce 1994.

Seriál by měl mít premiéru 10. ledna na Hulu a Disney+. Tentokrát se dočkáme jen osmi epizod a jak už je z teaseru patrné, uvidíme v něm Davida Schwimmera. Dále pak Anu Yi Puig, Isu Briones, Zacka Morrise, Milese McKennu, Willa Price a Anu Ortiz.

Zdroj informací a obrázků: Hulu.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge