Půlnoční slunce jako animovaný seriál

Knihy Novinky Seriály

Už je to nějaký ten pátek, co vyšlo Stmívání z Edwardova pohledu, takže je potřeba přilákat novou várku fanoušků a potěšit ty původní.

Půlnoční slunce, doprovodný román Stephenie Meyer z roku 2020 (v českém překladu vyšel o rok později u nakldatelství Egmont – nyní Alicanto) k její nejprodávanější knižní sérii Stmívání, má být adaptován do chystané animované série, která je v současné době ve vývoji. Převyprávění prvního vstupu do oblíbeného příběhu se zcela odvíjí z pohledu Edwarda Cullena, podmanivého a ano, extrémně jiskřivého upíra, co upoutá pozornost mladé Belly Swan.

Sága Stmívání samozřejmě dala vzniknout mnohamiliardové filmové sérii s Kristen Stewart a Robertem Pattinsonem v hlavních rolích jako ústřední pár titulního filmu a pokračujících čtyř – Nový měsíc, Zatmění, Rozbřesk – část první a Rozbřesk – část druhá.

Meyer bude působit jako výkonná producentka seriálu se svou partnerkou z Fickle Fish Films Meghan Hibbett, po boku Wycka Godfreyho a Martyho Bowena pro Temple Hill Entertainment a Erika Feiga a Samie Kim Falvey pro Picturestart. Sinead Daly se bude také podílet na produkci a chopí se scénáře. Nezbývá tedy než čekat na to, kdy se seriálu na Netflixu nakonec dočkáme.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge