Alex, léto a já jako film

Filmy Knihy Novinky

Připravte se na to, že se znovu zamilujete do knihy Emily Henry.

Sbalte si kufry, protože je čas na letní výlet Poppy a Alexe. Tom Blyth a Emily Bader byli obsazeni do hlavních rolí ve filmové adaptaci knihy People We Meet on Vacation, která v českém překladu vyšla v roce 2022 u nakladatelství Metafory pod názvem Alex, léto a já.

„Byla jsem trochu nervózní z toho, kdo bude hrát tyto postavy,“ řekla autorka Netflixu. „Opravdu jsem si nemohla být jistější, že moji čtenáři a potom mnoho dalších lidí, kteří o knize ani nevědí, se do Poppy a Alexe úplně zamilují.“ Režie filmu, který vzniká ve spolupráci se Sony Pictures, se ujme Brett Haley.

A o čem film bude? Svobodomyslná Poppy (Bader) a Alex (Blyth) milující rutinu byli už deset let nepravděpodobnými nejlepšími přáteli, žili v různých městech, ale každé léto trávili spolu.

Pečlivá rovnováha jejich přátelství je podrobena zkoušce, když se začnou ptát na to, co bylo všem ostatním zřejmé – mohli by skutečně být dokonalými romantickými partnery?

Kromě Bader a Blytha ve filmu uvidíme Sarah Catherine Hook, Jameelu Jamil, Luciena Laviscounta a Lukase Gage. „Sledovala jsem jejich chemii čtení čtyřikrát za 12 hodin a pokaždé se mi to líbilo víc,“ řekla Henry o Blythovi a Baderovi. „Úplně poprvé jsem se smála nahlas a ke konci jsem byla hodně emocionální.“

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge