Seriál Fallen na streamingu

Knihy Novinky Seriály

Už jsou to skoro dva roky, co skončilo natáčení seriálu podle knihy Lauren Kate, a teď se možná seriál dostane i k nám.

Seriál sleduje mladou ženu Luce, co je poslána do známého rehabilitačního zařízení Sword and Cross, kde si musí odpykat trest za zločin, který si ani nepamatuje, že spáchala. Ve škole plné zvláštních spolužáků potkává záhadného a odtažitého Daniela, co s ní ale nechce mít nic společného a až podezřele se jí vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj. Nejen, že jí Daniel silně přitahuje, ale přijde jí na něm i něco velmi povědomého. Jako by ho snad znala tisíce let…

Osmidílný seriál režíroval Matt Hastings, scénář napsali Rachel Paterson a Roland Moore. V hlavních rolích Luce, Daniela a Cama uvidíme Jessicu Alexander, Gijse Bloma a Timothyho Innese. Dále uvidíme Alexandera Siddiga, Sarah Niles, Josefine Koenig, Esme Kingdom, Mauru Bird, Lawrence Walkera, Indeyarna Donaldson-Holness, Samanthu Bell, Juliana Krenn, Lauru Majid a Courtney Chen.

Seriál byl natáčen pro brazilskou streamovací platformu Globoplay, kde se už také dávno objevil. Od 12. srpna je ovšem k vidění na německé streamovací platformě SkyShow. Šance na to, že se seriálu možná dočkáme také na nějaké z domácích streamingů se tak zvyšuje. Seriál je totiž už k dostání také na streamingu ve Vídni, Austrálii nebo Švýcarsku.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/TheFallenSeries/, Instagram.com/fallentvseries/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge