První trailer na druhou řadu seriálu Jen mi dál lži

Knihy Novinky Seriály

Konečně tu máme trailer na pokračování seriálu podle knihy Caroly Lovering.

Lucy (Grace Van Patten) a Stephen (Jackson White) se možná rozešli – ale v mnoha ohledech jsou si bližší než kdy jindy. Bývalý pár se vrátil ke starým zvykům poté, co se Stephen stal asistentem učitele v jedné z Lucyiných tříd.

Druhá sezóna začíná, když se Lucy a Stephen vracejí na vysokou školu, po jejich výbušném rozchodu na začátku léta spolu stále nemluví. Navzdory ledovému stavu jejich vztahu se zdá, že ti dva nemohou uniknout jeden druhému.

Mimo bublinu Lucy/Stephen druhá řada také pronikne hlouběji do životů lidí v jejich vnitřním kruhu, protože dopad první série ovlivní všechny jejich životy neočekávaným způsobem.

Obsazení druhé řady zahrnuje dále Cat Missal jako Bree, Spencera House jako Wrigleyho, Soniu Mena jako Pippu, Brandena Cooka jako Evana a Alicii Crowder jako Dianu. Mezi nováčky patří Tom Ellis jako Oliver, profesor, který má nakonec „chaotický“ vliv na jednu z hlavních postav seriálu, a Thomas Doherty jako Leo, junior v Baird, kterého Lucy přitahuje.

Druhá série má na Hulu premiéru 4. září se dvěma epizodami, po nichž bude následovat jedna epizoda týdně. Seriál je natočen na základě knihy Caroly Lovering, co vypráví o osmi letech toxického vztahu, který postihuje každého na jeho oběžné dráze, přičemž  se občas točí i okolo kamarádů z vysoké školy. Uvidíme, kdy se druhá série objeví také na domácí streamovací platformě Disney+. Zatím se můžete podívat na první sérii.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com ScreenRant.com, TVLine.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge