První trailer a fotky z filmu Oškliví

Filmy Knihy Novinky

Dlouho očekávaná filmová adaptace knihy Scotta Westerfelda se na Netflixu objeví v polovině září.

Film se odehrává v dystopickém světě, kde lidé ve věku 16 let podstupují operaci, aby se stali „hezkými“. Joey King hraje hlavní protagonistku, Tally Youngblood. Příběh začíná, když Tallyina nejlepší kamarádka Shay uteče, aby se operaci vyhnula. Zanechá však Tally zašifrovaný vzkaz s popsanou cestou do společenství jménem Kouř, odhalí Tally odvrácenou stranu světa krásných – a není to nic pěkného.

Úřady ji postaví před nejhorší volbu, jakou si dokáže představit: buď najde svoji kamarádku a vrátí se s ní zpět, a zároveň prozradí úřadům, kde se úkryt nachází, nebo nikdy nebude krásná. Její rozhodnutí jí navždy změní život…

Knižní série zahrnuje čtyři knihy: Oškliví, Krásní, Speciálové a Kompars. Na původní tetralogii autor navázal čtyřdílnou spin-offovou sérií Impostors, která se odehrává v budoucnosti světa Ošklivých poté, co Tallyina revoluce všechno změnila. Jak jednou řekla: „Svoboda má způsob, jak ničit věci.

Film by se na Netflixu měl objevit 13. září a kromě Joey King uvidíme Laverne Cox, Chase Stokese, Brianne Tju nebo Keitha Powerse.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, TeenVogue.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge