Pátá řada seriálu TY bude poslední kapitolou

Knihy Novinky Seriály

V New Yorku koncem července začalo natáčení poslení série oblíbeného seriálu.

Seriál TY vychází z románů Caroline Kepnes a soustředí se na Joea (Penn Badgley), knihomilného, ​​beznadějného romantika se zálibou pronásledovat a zabíjet ženy, které (prohlašuje) miluje, stejně jako kohokoli jiného, ​​kdo se mu postaví do cesty. Zatímco Joeovo pátrání po té jediné začalo v New Yorku, v druhé sezóně ho zavedlo nejprve do Los Angeles, ve třetí sezóně na dusná předměstí San Francisca a naposledy do Londýna.

Tam na druhé straně rybníka ho žánrově napínavé drama uvrhlo do jednoprocentního děsu, co ho donutil konečně přijmout, že není dobrý člověk – což je nepopiratelná pravda, které se příliš dlouho vyhýbal. Na konci série se Joe vrátil do New Yorku se svou bohatou partnerkou Kate.

I když toho o poslední sérii víme jen velmi málo, měli bychom poznat Joeovu novou rozšířenou rodinu. Griffin Matthews byl obsazen jako bratr Joeovy nové manželky Kate (Charlotte Ritchie) a Anna Camp bude hrát dvě role – Kate má totiž identické sestry dvojčata. Přidají se k Madeline Brewer, která si zahraje ženu, co přiměje Joea přehodnotit svůj nový život.

Matthews hraje Teddyho Lockwooda, Joeova vrtošivého, ale věrného švagra. Důvěrník Teddy, který nebyl nikdy plně přijat rodinou Lockwoodových, přináší autenticitu a empatii do rodiny, pro kterou jsou takové věci cizím pojmem.

Camp zastává dvojí službu jako Raegan a Maddie Lockwood, Joeovy švagrové. Raegan je mazaná, hrdá finanční ředitelka Lockwood Corp, která má oči upřené na trůn a rozdrtí každého protivníka… ať už je to rodina nebo ne. Maddie, na druhé straně, se prezentuje jako neseriózní dvojče, třikrát rozvedená, jejíž práce je „nejasně PR“. Ale nenechte se mýlit, pod Maddieinou frivolní fasádou se skrývá mistrný manipulátor.

Brewer, která bude hrát Bronte, tajemnou a svobodomyslnou dramatičku, co dostane práci v Joeově novém knihkupectví. Když se tito dva spojí kvůli literatuře a ztrátě, Bronte v Joeovi podnítí nostalgii po jeho bývalém já, což ho přiměje zpochybnit vše, čím se jeho život stal.

„V Joeově minulosti je mnoho volných konců,“ řekl Badgley o postavě Joea, který za poslední čtyři sezóny ublížil řadě lidem. Například je tu falešně uvězněný Dr. Nicky (John Stamos) z první řady, osiřelá Ellie (Jenna Ortega) z druhé řady a bougie Conrads (Shalita Grant a Travis Van Winkle) ze třetí řady. V tuto chvíli však Badgley nemůže prozradit, která z Joeových přeživších obětí se v poslední sezóně vrátí.

„Myslím, že nás to připravuje na skutečně skvělou závěrečnou sezónu,“ řekl Badgley. „Může se teď jeho vnitřní monolog nějak vyvinout? Co pro něj znamená přijmout sám sebe?“ To se snad dozvíme ještě letos, jelikož původně bylo oznámeno, že by se pátá řada měla objevit na Netflixu ještě letos.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, X.com/YouNetflix/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge