Nová filmová Bridget Jonesová dorazí příští rok

Filmy Knihy Novinky

Ano, v únoru se dočkáme nového filmu na motivy knihy Helen Fielding.

Bridget Jonesová: Láskou šílená je romantická komedie režiséra Michaela Morrise podle scénáře Helen Fielding, Abi Morgan a Dana Mazera podle knihy z roku 2013, která u nás v českém překladu vyšla o rok později u nakladatelství XYZ. Film slouží jako čtvrtý díl filmové série Bridget Jones a pokračování filmu Dítě Bridget Jonesové (2016).

Renée Zellweger, Hugh Grant a Emma Thompson si zopakují své role Bridget Jones, Daniela Cleavera a doktorky Rawlings z předchozích dílů, přičemž k obsazení se připojí Chiwetel Ejiofor, Leo Woodall, Isla Fisher, Josette Simon, Nico Parker a Leila Farzad. Uvedení filmu je naplánováno na 14. února 2025 na streamovací službě Peacock a u nás se české premiéry dočkáme 20. února.

Bridget se opět vrací  na scénu. Leccos se bezpochyby změnilo, ale hodně toho zůstalo při starém. Bridget sice zestárla, sama vychovává dvě děti, ale na jejím přístupu k životu se nezměnilo zhola nic. Někde pod povrchem té současné dospělé Bridget je pořád ta rozpustilá třicítka, co se po hlavě vrhá do nových dobrodružství, věří v lásku až za hrob, je magnetem na trapasy a neustále řeší svou váhu. A i když do jejího seznamu předsevzetí přibyly nové výzvy a některé zůstaly stejné, je jasné, že Bridget je zpátky v plné polní.

Zdroj informací a obrázků: RottenTomatoes.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge