Interview s upírem se dočká i třetí série

Filmy Knihy Novinky

Americká televizní stanice AMC se rozhodla obnovit oblíbený upírský seriál pro třetí sezónu.

Úspěšná série podle knih Anne Rice má za sebou úžasnou druhou řadu plnou zvratů, takže není překvapením, že se AMC rozhodlo show obnovit. Tvůrce pořadu, Rolin Jones, nedávno sdílel informaci, že třetí řada bude vyprávět příběh upíra Lestata.

Upír Lestat je rozhodně oblíbeným románem mezi fanoušky Anne Rice. Lestat je upír, nikoli však obvyklá nemrtvá-neživá bytost. Je temperamentní, výstřední a živý v tom nejlepším slova smyslu. Střemhlavě se řítí v čase ze smyslného prostředí Paříže osmnáctého století do doby vlády římského císaře Augusta, ze starověkého Egypta plného démonů do New Orleansu před koncem devatenáctého století, z Galie zabydlené potomky Keltů a jejich kněžími – druidy, do frenetického světa rockových superhvězd ve dvacátém století. Lestat – pronásledován jak smrtelníky, tak nesmrtelnými – se snaží ve světě dobrat smyslu své existence a skrze čas se mu podaří dobrat se tajemství vlastní temné nesmrtelnosti.

„Ve třetí sezóně, pohoršující se nad povrchním zobrazením v nesmyslném bestselleru Interview s upírem, svůj upír Lestat příběh na pravou míru tak, jak to umí jen on – tím, že založí kapelu a vyrazí na turné. Gabrielle. Nicholas. Magnus. Marius. Ti, kteří musí být drženi. Přidávají se k Louisovi, Armandovi, Molloyovi, Samovi, Raglanovi, Fareedovi a dalším, o kterých vám zatím nemůžeme říct, na sexy pouti napříč prostorem, časem a traumaty. Žádné automatické ladění. Žádná upozornění spouště. Vše je umocněno.”

Uvidíme tak Sama Reida jako rockovou hvězdu Lestata, nejspíš už příští rok.

Zdroj informací a obrázků: Nerdist.com, RottenTomatoes.com, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge