Druhá řada Percyho Jacksona se objeví příští rok

Knihy Novinky Seriály

Díky probíhající Disneyho D23 panelu jsme se dozvěděli pár novinek o oblíbeném polobohovi.

Druhá řada bude vycházet z Moře nestvůr, druhé knihy nejprodávanější knižní série Ricka Riordana Percy Jackson a Olympané, kterou vydalo nakladatelství Disney Hyperion.

V nové sezóně se Percy Jackson (Walker Scobell) o rok později vrací do Tábora polokrevných, aby zjistil, že jeho svět se obrátil vzhůru nohama. Jeho přátelství s Annabeth (Leah Sava Jeffries) se mění. Dozvídá se, že má za bratra kyklopa. Grover (Aryan Simhadri) zmizel a tábor je v obležení Kronových sil. Percyho cesta za uvedením věcí do pořádku ho zavede z mapy do smrtícího Moře nestvůr, kde na syna Poseidona čeká tajný osud.

Zrovna minulý měsíc byl Percy Jackson také přítomen na San Diego Comic-Conu, kde bylo oznámeno, že Daniel Diemer byl obsazen do druhé řady série jako milý kyklop Tyson, který je také nevlastním bratrem Percyho z otcovy strany, syn Poseidona a nymfy.

Sandra Bernhard, Kristen Schaal a Margaret Cho si zahrají Šedé sestry, co provozují taxislužbu a sdílejí mezi sebou jedno oko a jeden zub. Bernhard bude hrát Anger, která má na starosti vybírání jízdného a je netrpělivá, až se dostane na řadu pomocí oka. Schaal bude hrát Tempest, který má v současnosti oko a používá ho k tomu, aby sledoval hrdiny, četla jejich budoucnost a škádlila je o jejich společenském životě. Cho hraje Wasp, hlavní řidičku taxíku, která veze polobohy na divokou jízdu do Tábora polokrevných.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, HollywoodReporter.com, Collider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge