Další fotky z druhé série Prstenů moci

Knihy Novinky Seriály

Už koncem srpna se na streamovací platformě Prime Video objeví druhá řada fantasy seriálu vycházející z knih J.R.R. Tolkiena.

Sauron se vrátil. Vyhnán Galadriel, bez armády nebo spojenců, se povstávající Temný pán musí nyní spolehnout na svou vlastní lstivost, aby znovu vybudoval svou sílu a dohlédl na vytvoření Prstenů moci, které mu umožní připoutat všechny národy Středozemě ke své zlověstné vůli.

Druhá řada seriálu staví na epickém rozsahu a ambicích první série, vrhá i své nejmilovanější a nejzranitelnější postavy do rostoucí temnoty a vyzývá každou z nich, aby si našla své místo ve světě, který se stále více dostává k pokraji neštěstí. Elfové a trpaslíci, orkové a muži, čarodějové a Harfootové… Přátelství projdou zkouškami a některá se začínají lámat, síly dobré vůle však bojují stále statečněji, aby nedošlo k tomu nejhoršímu.

Druhá série Prstenů moci má na Prime Video oficiální premiéru už 29. srpna a měli bychom se dočkat 8 epizod. Díky blížící se premiéře přineslo americké Entertainment Weekly i speciální online vydání s rozhovory s jednotlivými herci, kde se rozvykládali o natáčení druhé řady. K té příležitosti také nafotili řadu krásných fotografií:

Zdroj informací a obrázků: Press.amazonmgmstudios.com/us/en/original-series/the-lord-of-the-rings-amazon-original-series/2, EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge