Bridgertonovi našli svou Sophii

Knihy Novinky Seriály

Díky posledním informacím víme, že se nadcházející série oblíbeného seriálu bude věnovat dalšímu z bratrů Bridgertonových.

Do role Sophie Beckett, ženy, která pěkně zamotá Benedictovi (Luke Thompson) hlavu, byla obsazena Yerin Ha. Benedict Bridgerton vstupuje do středu tanečního sálu. Přestože jsou jeho starší i mladší bratři šťastně ženatí, Benedict se nechce usadit. A to do té doby, než okouzlující žena zvaná Dáma ve stříbrné upoutá na maškarním plese Violet Bridgerton jeho pozornost.

Benedictův příběh vypráví třetí knižní díl Nevhodný návrh, v němž se setkáme s tajemnou Sophií Beckettovou, která je sice dcerou hraběte, ale její zlá nevlastní matka ji donutila stát se služebnou. Jde v podstatě o převyprávění známé pohádky o Popelce, jen s trochou peprnějšími scénami.

Ha se narodila v Sydney v Austrálii jihokorejským rodičům. Když jí bylo 15 let, tři roky trénovala na prestižní Kaywon Performing Arts High School v Soulu v Jižní Koreji. Její prarodiče byli oba herci. Poté navštěvovala Národní institut dramatického umění a absolvovala bakalářský titul v oboru herectví a také hudební divadlo.

Australská herečka debutovala v televizi v seriálu Reef Break, který se vysílal na ABC v roce 2019. Hrála Kwan Ha v seriálu Paramount+ Halo.  Ha také měla hlavní role ve dvou australských seriálech, Troppo a Bad Behaviour. Nová řada Bridgertonových by se měla dočkat osmi epizod a vrátit by se měli téměř všichni sourozenci kromě Daphne.

Zdroj informací a obrázků: Variety.com, TVInsider.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge