Skončilo natáčení druhé řady seriálu Jen mi dál lži

Knihy Novinky Seriály

Čeká nás druhé kolo pořádného emocionálního kolotoče vycházejícího z knihy Caroly Lovering.

Seriál Jen mi dál lži představil divákům nerozlučný propletenec mezi Lucy Albrightovou (Grace Van Patten) a Stephenem DeMarcem (Jackson White), které to k sobě v průběhu osmi let až magneticky táhlo, ačkoliv to pro ně nebylo vždy to nejlepší.

Když se Lucy a Stephen seznámí na vysoké škole, jsou právě v tom věku, kdy zdánlivě obyčejná rozhodnutí vedou k nezvratným následkům. Přestože jejich vztah začíná jako každý typický univerzitní románek, rychle se dostanou do návykového vztahu, který trvale změní nejen jejich životy, ale i životy všech kolem nich.

Hulu oznámilo obnovení seriálu pouhý měsíc poté, co finále první sezóny nechalo věci docela otevřené, jelikož Lucy začala objevovat některá Stephenova temná tajemství z minulosti. Čekání ovšem bylo docela dlouhé. Natáčení nových dílů začalo počátkem tohoto roku a skončilo začátkem července. Podle všeho bychom se mohli dočkat nové série ještě koncem tohoto roku.

Kromě hlavních hrdinů by se měli vrátit také Catherine Missal jako Bree, Spencer House jako Wrigley, Sonia Mena jako Pippa, Branden Cook jako Evan, Benjamin Wadsworth jako Drew a Alicia Crowder jako Diana. Druhá sezóna přidá jednoho nového herce, který ještě více rozvíří romantické napětí.

Tom Ellis bude hrát Olivera, profesora na Baird College, který je ženatý s Lucyinou profesorkou Marianne. Oliverův vliv tvrdé lásky zřejmě způsobí ve světě Lucy a Stephena spoustu chaosu. Ellis se proslavil především rolí v ďábelském dramatu Lucifer.

Zdroj informací a obrázků: EliteDaily.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge