První fotky z prequelového seriálu Cizinky

Knihy Novinky Seriály

Zase jsme o kousek blíž nejen prequelovému seriálu ale i druhé polovině sedmé řady Cizinky.

Entertainment Weekly před pár dny exkluzivně přinesl první fotky Jamieho a Claireiných rodičů z dlouho očekávaného seriálu Outlander: Blood of My Blood. První obrázky nám poskytují pohled na dva ústřední páryseriálu – Jamieho rodiče, Ellen Mackenzie (Harriet Slater) a Briana Frasera (Jamie Roy) a Claireiny rodiče, Julii Moriston (Hermiona Corfield) a Henryho Beauchampa (Jeremy Irvine).

Fotky naznačují pouto mezi oběma páry. Ellen a Brian stojí, oblečeni v tradičním Highland tartanu, drží se za ruce a na dalším obrázku sdílejí něžnou chvíli. Obrázky Julie a Henryho ukazují, jak oba spolu sdílejí projížďku a také romantické objetí.

Blood of My Blood bude sledovat milostný příběh Ellen a Briana ve Skotsku 18. století, stejně jako románek Julie a Henryho v Anglii z doby první světové války. Matthew B. Roberts, současný co-showrunner původního, píše prequel a je výkonným producentem po boku stálice Maril Davis. Autorka knižní série, Diana Gabaldon, bude také sloužit jako konzultační producentka.

Zatím neznáme datum premiéry, ale sezóna by měla mít 10 epizod a právě se natáčí ve Skotsku. V seriálu se také objeví Sam Retford jako mladý Dougal MacKenzie, Rory Alexander jako mladý Murtagh Fraser a Tony Curran jako lstivý lord Lovat. Mezi další obsazené patří Séamus McLean Ross, Conor MacNeill, Jhon Lumsden, Sara Vickers, Peter Mullan, Sally Messham, Terence Rae, Sadhbh Malin, Ailsa Davidson, Annabelle Dowler a Harry Eaton.

Druhá polovina sedmé sezóny Cizinky bude debutovat později v tomto roce v pátek 22. listopadu a někdy v té době by se také mohla objevit na Netflixu. Starz uveřejnilu několik nových fotek toho, co nás čeká.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Facebook.com/OutlanderTVSeries.starz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge