Nového vydání se dočká také série Dvůr trnů a růží

Knihy Novinky Seriály

Po nedávném ohlášení nových obálek série Skleněný trůn, se i další série od Sarah J. Maas dočká nové verze.

Dnes se na oficiálním FB profilu nakladatelství CooBoo objevila zpráva, že v sprnu vyjde první díl série Dvůr trnů a růží a poslední díl by měl vyjít v listopadu. Podle všeho by ale mělo jít o paperbackové vydání.

Dvůr trnů a růží vypráví příběh devatenáctileté lovkyně Feyre, která zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol – musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.

V roce 2021 se objevila zpráva o tom, že by se knižní série mohla dočkat své seriálové podoby, jelikož si ji vyhlédlo americké Hulu, jenže pak do hry vstoupila stávka herců a scénáristů a o projektu se přestalo mluvit. Teď ovšem knižní komunita ožila další nadějí, jelikož se herečka a nově také i producentka Margot Robbie sešla na kávu právě s autorkou knih.

Ačkoliv se začátkem roku objevily informace o tom, že se od seriálové adaptace upustilo, nakonec nebyly potvrzeno a vypadá to, že na scénáři se stále pracuje. A pokud se projekt začíná po Barbie zajímat i Robbie, možná jsme adaptaci zase o krok blíže. Na scénáři by měla Maas pracovat společně s Ronem Moorem, který stojí za oblíbenou Cizinkou.

Zdroj informací a obrázků: CooBoo.cz, Facebook.com/cooboo, EW.com, Instagram.com/sjmaasupdates/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge