Druhá řada Willa Trenta dorazila na Disney+

Knihy Novinky Seriály

Na domácí streamovací platformu Disney+ konečně dorazily nové díly detektivního seriálu.

Will Trent je seriál produkovaný Disneyho 20th Television se soustředí na hrdinu Willa Trenta (Ramón Rodríguez), agenta úřadu pro vyšetřování Georgie, jehož nekonvenční zázemí mu poskytuje jedinečný pohled na případy. Dějově vychází ze série románů Karin Slaughter, které vycházely také u nás v překladu u nakladatelství Domino. Později začaly vycházet pod hlavičkou nakladatelství HarperCollins Polska.

Příběh se točí kolem zvláštního agenta Willa Trenta z Georgia Bureau of Investigation, který byl opuštěn hned po narození a prožil kruté dospívání v přemoženém systému pěstounské péče v Atlantě. Ale nyní, odhodlaný využít svůj jedinečný úhel pohledu, aby se ujistil, že nikdo není opuštěný jako on, má Will Trent nejvyšší míru prověření v GBI.

A co nás čeká v druhé sérii? Bomba v autě zažehne pro Willa a expertku na bomby Cricketovou napínavé vyšetřování a odhalí víc, než se na první pohled zdá. Jak se rozvíjejí intriky, Angie se snaží vrátit do práce, Ormewoodův domácí život se komplikuje a Faith rozvíjí svůj vztah s Lukem.

V seriálu dále hrají Erika Christensen jako Angie Polaski, Iantha Richardson jako Faith Mitchell, Jake McLaughlin jako Michael Ormewood a Sonja Sohn jako Amanda Wagner. Produkují Liz Heldens, Dan Thomsen, Slaughter, Oly Obst a Howard Deutch. Celkově má druhá série 13 epizod, přičemž na Disney+ si už můžete pustit první čtyři. Seriál byl v zahraničí obnoven i pro třetí sezónu.

Zdroj informací a obrázků: Facebook.com/WillTrentABC, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge