Začalo natáčení seriálu Rytíř Sedmi království

Knihy Novinky Seriály

Jen co jsme se konečně dočkali druhé série Rodu draka, nám HBO odtajnilo první fotku z natáčení dalšího prequelového seriálu ze stejného universa.

První snímek ukazuje Petera Claffeyho jako Sera Duncana „Dunka“, který před nedávnem dorazil na natáčení v irském Belfastu. Herecké obsazení doplnilo dalších pět herců.

Finn Bennett bude hrát Aerion Targaryena, Bertie Carvel bude hrát Baelora Targaryena, Tanzyn Crawford bude hrát Tanselle, Daniel Ings bude hrát Sera Lyonela Baratheona a Sam Spruell bude hrát Maekara Targaryena.

Maekar Targaryen je současným vládcem Západozemí v této časové ose historie Hry o trůny, která se odehrává století před událostmi původní série, ale po událostech Rodu draka. Jeho syn je princ Aerion a jeho bratr je princ Baelor. Ser Lyonel je dědicem Storm’s End, který má přezdívku Laughing Storm. Pokud jde o Tanselle, aka Tanselle Too-Tall, je to dornská loutkařka.

Všichni se připojili k Claffeyho mladému co-vedoucímu Dexteru Sol Ansellovi, který hraje Egga, což je jméno pro Dunkova maličkého panoše.

Rytíř sedmi království je založen na událostech povídkové knihy od George R. R. Martina. První série by měla adaptovat první z nich, „The Hedge Knight“, po které budou následovat adaptace „The Sworn Sword“ a „The Mystery Knight“. Dunk je bývalý panoš, který si oblékne brnění svého nedávno zesnulého rytíře, prohlásí se za rytíře a náhodně vstoupí do turnaje, který mu postaví do cesty Aeriona, Baelora a Lyonela.

Zdroj informací a obrázků: EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge