Seriál Ostrov lhářů už zná své obsazení

Knihy Novinky Seriály

Minulý rok Prime Video oznámilo plány na natočení seriálové adaptace knihy E. Lockhart a teď už známe i jména hlavních hereckých tváří.

Ostrov lhářů je tragický milostný příběh a thriller o amnézii odehrávající se na soukromém ostrově u pobřeží Massachusetts. Soustředí se na bohatou, zdánlivě dokonalou rodinu Sinclairových, která každé léto tráví na svém soukromém ostrově. Románu pro mladé dospělé se celosvětově prodalo téměř 3 miliony výtisků a od svého vydání strávil mnoho týdnů na seznamu bestsellerů New York Times, včetně několika na první pozici.

„Ostrov lhářů je strhující příběh zaměřený na rodinu, lásku, tajemství a lži, který je perfektní pro naše publikum Prime Video,“ řekl Vernon Sanders, šéf televize pro Amazon a MGM Studios. „E. Lockhart, Julie Plec a Carina Adly MacKenzie jsou brilantní ve vytváření složitých postav a těšíme se, že se spojíme s těmito neuvěřitelnými vypravěči, spolu s Universal Television, abychom tuto show uvedli do života.“

Podle posledních zpráv tak víme, že produkce již našla své lháře. Mamie Gummer, Caitlin FitzGerald a Candice King si zahrají tři sestry Sinclairovy. Gummer je Carrie Sinclairová, nejstarší dcera bohatého mediálního magnáta. Carrie si o sobě myslí, že je svobodomyslná, ale její bohémské svetry jsou nejjemnější kašmír, její funky šperky vyrobené ze starověkého nefritu. Kdysi byla nejvzpurnější ze svých sester, ale její divoké dny jsou zdánlivě pryč. Zuřivě miluje své dva syny, ale během bouřlivého léta na soukromém ostrově jejích rodičů je ohrožena její střízlivost a schopnost být stabilní silou v životě svých chlapců.

FitzGerald ztvárňuje chladnou a nablýskanou Penny Sinclairovou, jejíž oblíbenou svačinkou je přesně šest nesolených mandlí, a její drahé sportovní oblečení tomu vždy odpovídá. Chová zlaté retrívry a zjišťuje, že je mnohem snazší se spojit se psy než s lidmi – nepochybně je to faktor přispívající k chaotickému rozvodu, kterým právě prochází. Její pocit vlastní hodnoty je domečkem z karet vybudovaným na bohatství a moci její rodiny – a zdá se, že udělá cokoliv, aby si ho udržela.

King hraje Bess Sinclair, nejmladší sestru. Bess nikdy není na místě, a pokud se jí podaří (což obvykle dělá), její tři děti také ne. Sedí v pěti filantropických radách, nikdy nevynechá setkání PTA a je šťastně vdaná za muže, kterého její otec považuje za hodného rodinné dynastie. Přinejmenším se zdají být šťastní, když spolu pózují na bostonských společenských stránkách. Toto léto je její dokonalá rodinná image nebezpečně blízko k rozbití… a může za to všechno její chyba.

Emily Alyn Lind, Shubham Maheshwari, Esther McGregor a Joseph Zada ​​doplňují trojici sester. Lind hraje Cadence, uctívanou nejstarší vnučku americké dynastie ve stylu Kennedyho. Je bez námahy chytrá a dobrodružná a má talent pro dramatické vyprávění. Poprvé se zamiluje během idylického, zasněného léta se svými nejlepšími přáteli na soukromém rodinném ostrově v Nové Anglii… blaženě netušíc, že ​​jen o rok později bude skořápkou svého bývalého já, sužovaná migrénami a nedokáže si vzpomenout na události, které vedly k jejímu děsivému traumatickému poranění mozku. Ve své honbě za odpověďmi se Cadence chystá odhalit vše, v čem byla vychována.

Maheshwari je Gata, přemýšlivého, ambiciózního a inteligentního kluka z New Yorku. Nemůže si pomoci, ale mezi kašmírovou a ginghamovou elitou se cítí trochu mimo. To znamená, že se rok co rok vrací na ostrov Beechwood, neschopný odolat trávit léto se svým nejlepší kamarádkou… po které toužil snad celý život. Letos se zdá, že konečně opětuje jeho city – ale načasování nemůže být horší, protože Gat má nyní tajemství, které by ji mohlo navždy odehnat.

McGregor hraje Mirren, zlomyslně vtipnou a všímavou dívku. Je to umělkyně, která se příliš stará o to, aby byla dokonalá. Touží po nových zážitcích, ale lpí na dětství jako na bezpečnostní dece. Chce přijít o panenství… ale odmítá udělat cokoliv, o čem si není absolutně jistá, že vyjde na první pokus. Když však neúmyslně narazí na skandální rodinné tajemství, je katapultována ze své komfortní zóny… připravená nebo ne.

Zada hraje Johnnyho, charismatického, špinavého a občas bezohledného Johnnyho. Pohybuje se životem, jako by byl neporazitelný – koneckonců se nikdy nesetkal s problémem, který by jeho emocionální podpora nedokázala vyřešit. Letos v létě se poprvé střetne s odpovědností.

Zatím nevíme, kdy by se seriál měl objevit, ale plánováno je celkově 8 epizod. Scénář napsaly a také seriál výkonně produkovaly Julie Plec a Addly MacKenzie. Režie prvního dílu se ujme Nzingha Stewart. Ostrov lhářů vyšel v českém překladu v roce 2015 u nakladatelství HOST.

Zdroj informacía obrázků: Press.amazonmgmstudios.com/us/en/press-release/, Deadline.com, Facebook.com/PrimeVideo DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge