Seriál Měli jsme štěstí už na Disney+

Knihy Novinky Seriály

Seriálová adaptace knihy Georgii Hunter se konečně objevil na domácí streamovací platformě.

Osmidílný seriál Měli jsme štěstí je založený na bestselleru Georgie Hunter, který je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem jedné židovské rodiny rozdělené na začátku druhé světové války. Píše se rok 1939 a členové rodiny Kurcových se snaží vést normální život. Stíny války však zahalují i jejich město, a tak jsou nuceni rozprchnout se do různých koutů světa.

Dramatický útěk ze země, pracovní lágry i každodenní skrývání židovské identity – to vše Kurcovy čeká. I v beznadějných situacích však existuje něco silnějšího než nacistický teror: nezdolná vůle přežít a znovu se setkat s milovanou rodinou, až všechny tyto hrůzy skončí.

Seriál je sleduje napříč kontinenty, jak dělají vše, co je v jejich silách, aby přežili a znovu se sešli. Ukazuje, jak tváří v tvář nejtemnějšímu okamžiku dvacátého století může lidský duch vydržet a dokonce vzkvétat. Seriál je poctou triumfu naděje a lásky proti všem překážkám.

V hlavních rolích uvidíme Joey King a Logana Lermana, dále pak Amita Rahava, Evu Feiler, Hadas Yaron, Henryho Lloyd-Hughese, Lihi Kornowski, Liora Ashkenaziho, Michaela Aloniho, Moran Rosenblatt, Robin Weigert a Sama Woolfa. Knižní předloha vyšla také v českém překladu v roce 2021 u nakladatelství Kniha Zlín.

Zdroj informací a obrázků: Hulu.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge