Nový trailer na druhou část 3. řady Bridgertonových

Knihy Novinky Seriály

Už za deset dní se dočkáme dalších 4 dílů nejnovější série oblíbeného seriálu podle knih Julie Quinn.

S tak závažným oznámením se pojí ještě větší tajemství. A autor přemýšlí: Měl by člověk chtít odhalit pravdu, když ho to může stát úplně všechno?

Nejnovější epizody budou vycházet z finále první části, kdy Colin Bridgerton (Luke Newton) navrhl sňatek Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Když Colin a Penelope přemítají o svém nově nalezeném vztahu vdruhé části, zdá se, že si uvědomují, jak jsou zamilovaní. Jak ale napovídají záběry, nad šťastným párem stále visí tajemství. Totiž, že Mayfair zná Penelope pod jiným, tajnější přezdívkou: Lady Whistledown, nejneslavnější spisovatelka skandálů.

Druhá část naváže tam, kde jsme ve čtvrté epizodě skončili. Showrunner Jess Brownel prozradil: „Osm epizod má přirozenou strukturu a dělali jsme to vlastně každou sezónu, že čtvrtá epizoda končí uprostřed něčeho zásadního. Diváci vědí, že nad Penelope a Colinem se vznáší ještě jedna věc, kterámůže vyvolat konflikt.“

Zprávy o zasnoubení Colina a Penelope se po Mayfair rychle šíří. Někteří – jako romanticky naladěná Violet Bridgerton – jsou potěšeni. Ostatní – včetně sourozenců Colina a Penelope – jsou šokováni. Polin si však chce jejich lásku jen užít.

Colinovi nevadí dělat ze sebe blázna před osobou, kterou miluje,“ řekl Newton. „Právě tam vstupuje do hry mix přátel a milenců – není tu žádná přetvářka. Nemohou před sebou předstírat, že jsou někým jiným, protože se znají tak dlouho. Takže to je vlastně něco, co je opravdu výjimečné, a myslím si, že to u lidí bude rezonovat, když se na show podívají.“

Jejich radost však ohrožuje Penelopino tajemství a už se jí krátí čas. Odhalí pravdu, když má tolik co ztratit? Dokáže Eloise, která je šokovaná, když se dozví, že její bývalá nejlepší kamarádka je zasnoubená s jejím starším bratrem, schopna udržet Penelopino největší tajemství? Budete si muset počkat na 13. června, abyste to zjistili.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge