Začalo natáčení druhé řady Wednesday

Komiksy Novinky Seriály

Přichází druhá řada seriálu Wednesday od režiséra Tima Burtona.

Wednesday Addams (Jenna Ortegaová) prošla ždímačkou. Pronásleduje ji krvežíznivá příšera. Její róba byla zničena červenou barvou. A musela čelit té nejděsivější hrozbě ze všech: ostatním dospívajícím. Nejoblíbenějšího gothička Akademie Nevermore se ale blíží.

Naším cílem bylo v této sezóně ukázat nové tváře a také pozvat herecké legendy, které jsme vždy obdivovali, aby se připojily k Jenně a gangu v Nevermore,“ řekli spoluautoři Miles Millar a Al Gough. „Když koukáme na talent, který jsme shromáždili, nemůžeme být nadšenější. Mise splněna.“

Seriál bude pokračovat v mapování nadpřirozených záhad Wednesday Addams, která navštěvuje Akademii Nevermore. „Wednesday se drží svých zbraní a nechce nikoho potěšit,“ řekla Ortega. V červenci 2023 byla série nominována na 12 cen Primetime Emmy.

Kromě Ortegy jako detektiva na částečný úvazek, autorku záhad na částečný úvazek a vyvržence na plný úvazek se v seriálu dále objeví Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Moosa Mostafa (Eugene), Georgie Farmer (Ajax) a Victor Dorobantu (Thing), Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (zástupkyně Ritchie Santiago). V hostujících hlavních rolích se vrátí také Jamie McShane (šerif Donovan Galpin) a Fred Armisen (strýc Fester).

Svět Wednesday se v druhé sezóně rozšiří o řadu nových seriálových stálic, jako je Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter a Noah Taylor. Můžete se také těšit na některé nové hostující hvězdy: herec Addamsovy rodiny Christopher Lloyd, Joanna Lumley, Thandiwe Newton, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo a Joonas Suotamo. Seriál se momentálně natáčí v Irsku a pevné datum premiéry ještě nebylo stanoveno.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge