Netflix ruší plánovaný spin-off Zaklínače

Knihy Novinky Seriály

Seriálový Zaklínačský svět už tolik netáhne.

Před časem se objevila oficiální informace o tom, že začala práce na čtvrté a páté řadě oblíbeného seriálu s novým hlavním představitelem. Podle všeho by měla být pátá sezóna také tou poslední, ačkoliv bylo původně plánováno sezón sedm. A teď už umíráček nejspíš zvoní také plánovanému spin-offu The Rats a dalšímu dosud nepojmenovanému animovanému projektu ze světa Zaklínače.

Seriál The Rats se již v loňském roce začal natáčet v Jižní Africe a pak zamířil přímo do postprodukce, nicméně byla natočena pouze malá část série. Zaklínač představil „krysy“ ve finále třetí řady, kdy se zformovali jako skupina. Jejich prequelová série měla vyprávět příběh o tom, jak se členové skupiny původně setkali.

Herecké obsazení zahrnovalo Dolpha Lundgrena, Bena Radcliffeho, Christelle Elwin, Fabiana McCalluma, Aggy K. Adams, Juliette Alexandru, Connora Crawforda, Deoudone van der Merwe, Morgan Santo a Stevela Marca.

Rušení seriálů není zase takovým překvapením, jelikož fanoušci nebyli spokojení už s druhou řadou a s třetí sérií to bylo ještě horší. Jedním z hlavních faktorů, se kterým fanoušci obecně nejsou příliš šťastní, je to, že se Henry Cavill rozhodl z projektu odstoupit, protože se tvůrci až moc odkláněli od původního materiálu a na příběhu to bylo znát.

Zdroj informací a obrázků: CoveredGeekly.com, Nerdist.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge