Čtvrtá řada seriálu Banda se blíží

Komiksy Novinky Seriály

Pokud vás tento poměrně brutální seriál na Prime Video minul, zbystřete.

Seriál Banda (v originálen The Boys) vychází z komiksové předlohy Gartah Ennise a Daricka Robertsona. Příběh je zasazen do alternativního vesmíru, kde jsou jednotlivci obdaření supermocí uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje.

Nejde ovšem o klasické superhrdiny, jak je známe z jiných seriálů nebo filmů. Tito superhrdinové se ve svém osobním životě chovají arogantně a rádi zneužívají svoje superschopnosti. Seriál sleduje primárně dvě skupiny: Sedm, neboli přední tým superhrdinů Vought International a skupinu The Boys, která se snaží zničit tyto zkorumpované superhrdiny.

Skupina Banda je vedena Billym Butcherem (Karl Urban), který nenávidí všechny superhrdiny a skupina Sedmička je vedena egoistickým a nestabilním Homelanderem (Antony Starr). Mimo jejich konflikt tu jsou i příběhy dalších postav každého týmu, Například Hugha Campbella (Jack Quaid), co se přidá ke skupině Banda hned poté, kdy je jeho přítelkyně zabita jedním ze skupiny Sedm. Nebo Annie January/Starlight (Erin Moriarty), která se přidá do skupiny Sedmička, ale v zápětí zjišťuje, že tolik obdivovaní superhrdinové se vůbec nechovají tak, jak si představovala.

Již od premiéry seriálu v roce 2019 se tento dosti krvavý a nepředvídatelný příběh stal hitem. Není tedy divu, že se již dočkal dvou spin-offů. Gen V jsme měli možnost vidět v loňském roce, na druhé řadě se momentálně pracuje, a The Boys: Mexico je zatím stále ve výrobě a není známo, kdy bychom se jej měli dočkat.

Gen V se točí kolem skupiny mladších superhrdinů soutěžících o šanci připojit se k Homelanderovu týmu, ale odhalující temné tajemství, které se skrývá pod jejich školou. Čtvrtá sezóna Bandy se bude odehrávat několik dní po Gen V, jde o překlenovací kus mezi oběma sezónami univerzitního spinoffu. K Sedmičce se mají připojit dva noví hrdinové v čele s Homelanderem, sestrou Sage (Susan Heyward) a Firecrackerem (Valorie Curry), toužícím po moci. Butcher, kterému zbývají jen měsíce života, přišel o Beccina syna i o práci vůdce Bandy. Zbytek týmu už má plné zuby jeho lží. Vzhledem k tomu, že sázky jsou vyšší než kdy jindy, musí najít způsob, jak spolupracovat a zachránit svět, než bude příliš pozdě.

Premiéra čtvrté série je naplánovaná na 13. června s prvními třemi epizodami z plánovaných osmi. Kromě toho Amazon potvrdil prodloužení o další sezónu, takže příběh jen tak neskončí a stát se může opravdu všechno.

Zdroj informací a obrázků: CoveredGeekly.com, CSFd.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge